Конкурс - Нарисувай своя любим литературен герой!

13 - Май - 2020

Нарисувай своя любим литературен герой!

 

 

По случай Деня на детето - 01. юни, Асоциация „Българска книга“ и Jolly подаряват 10 комплекта за рисуване - 12 цвята моливи в метална кутия и скицници А4 с марката Jolly, на 10 деца.

 

 
За да участвате:

 


1. Харесайте страниците на Асоциация „Българска книга“ и Jolly във Фейсбук.2. Изпратете ни снимана или сканирана рисунка на Вашето дете, неговите име и години на мейл m.dimitrova@abk.bg със subject КОНКУРС.Изискването е рисунката да бъде вдъхновена от любимия литературен герой на детето. Размерът и техниката на рисуване нямат значение, важни са ентусиазмът и идеята. В конкурса всяко дете може да участва с една рисуснка.Конкурсът е предназначен за деца от 3 до 13-годишна възраст.

Рисунките очакваме най-късно до 23:59 минути на 27. май, а нашето жури – членовете на екипите на Jolly и Асоциация „Българска книга“, ще изберат 10 творби, които най-много са ги вдъхновили.

Наградените ще бъдат обявени на обявени на 01. юни.* * *

С участието си в конкурса Вие давате съгласието си на организаторите му - АБК и Jolly, да събират лични данни - имейл, име и възраст на участника, които да се използват за целите на конкурса, както и изпратените рисунки да бъдат публикувани във Фейсбук каналите на АБК и Jolly с цел популяризиране на инициативата.

***


Очакваме творбите Ви и Ви желаем успех!

x