БУЛВЕСТ 2000

Град
София
Адрес:
ул. "Васил Друмев" 36
Пощ. код:
1505
Телефон(и):
02/8061 300; 8061 301; 8061 302
Факс:
02/8061 313
E-mail:
bulvest@bulvest2000.com
Уеб-Страница:

Описание:

Издателство „Булвест 2000“ е създадено през 1990 година и за двадесетгодишния период на своята дейност се утвърди като едно от най-големите учебникарски издателства в страната ни. През последните няколко години ние осигуряваме значителен дял от продукцията на учебници и учебни помагала по всички учебни дисциплини на образователната система в държавата. Учебната ни литература е предназначена за деца, ученици, студенти и учители и активно участва във формирането на тенденциите, като следва приоритетите на българската образователна политика. Над 800 заглавия, написани от известни учени, университетски преподаватели и утвърдени учители, мерят ръст с европейските стандарти.
Нашето издателство работи с едни от най-успешните авторски колективи, с известни художници и дизайнери, наложили се през годините в условията на непрекъснато разрастваща се конкуренция. Повече от 90 професионалисти ежедневно следят за съдържателната, графичната и естетическата представителност на учебниците и учебните ни помагала и за възможността те да стигат до всяка детска градина и училище, до всяко дете и ученик, дори в най-отдалечените краища на България.
С нашите издания хиляди деца от българските общности зад граница изучават родния език, историята и географията на България.
В областта на образователната литература за деца издателството ни работи и с чуждестранни партньори.
„Булвест 2000“ разполага с модерна система за пълна предпечатна подготовка и експонация, собствена печатна база и висококвалифицирани специалисти, които ги обслужват.

x