Пролетен базар на книгата

24 - Май - 2013

В майските дни на културата, Асоциация „Българска книга” традиционно организира и провежда „Пролетен базар на книгата”. На 28 май министърът на културата г-н Владимир Пенев официално ще обяви началото на пролетните срещи с книгите и литературата. Събитието е с начален час 10.30 ч. на сцената на културната програма, Мраморно фоайе, Национален дворец на културата.               

Над 80 изложители ще се представят в предстоящото издание на „Пролетния базар на книгата”. Щандовете им ще бъдат разположени на ІІІ етаж на НДК на площ от над 600 кв.м. Събитието се провежда в рамките на възстановения „Салон на изкуствата”.

В дните от 28 май до 2 юни, от 10.00 до 20.00 часа,  столичани и гости на столицата  ще имат шанса да се срещнат с любимите си писатели, да поговорят с издателите за най-новите им заглавия, да станат част от събитията, включени в културната програма.

 

Събитието е част от Културния календар на Столичната община.

 „Пролетният базар на книгата” се осъществява с медийното партньорство на Аз – чета, в. „Стандарт”, БНР, бТВ радио, радио „Джаз ФМ”,  радио „Енджой”, радио „Зирок”, радио „Мелъди”,  радио „Класик ФМ”.

 

Очакваме ви!

x